Fri fragt fra 300 kr l Forlænget retur til og med 15. januar l Levering: 2-4 dageFri fragt fra 300 kr l Forlænget retur til og med 15. januar l Levering: 2-4 dage

Hvad betyder OEKO TEX STANDARD 100?

2021-12-10

Hvad betyder OEKO TEX STANDARD 100?

Tiltro til tekstiler. Det er sådan OEKO TEX beskriver virkningen af deres produktmærke STANDARD 100. Tiltroen kommer af, at mærket OEKO TEX STANDARD 100 sikrer, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer. Når dit tøj har mærket OEKO TEX STANDARD 100 kan du være sikker på, at det er sikkert at iføre dig.

Hos bareen ønsker vi, at bruge de bedste materialer, der sikrer en god T-shirt, som er god for både miljøet og den der har den på. Et skridt på vejen, for at producere sådan en T-shirt, er at sikre sig, at alle vores T-shirts er frie for både sundheds- og miljøskadelige stoffer. OEKO TEX STANDARD 100 er et produktmærke der bruges, på de tekstiler, der er testet 100 procent fri for skadelige stoffer.

Fordel for både dig og miljøet

Når dit tøj har OEKO TEX STANDARD 100 certifikat, er du sikker på, at det ikke indeholder skadelige stoffer. Tøjet er testet igennem, så du med ro i sindet kan iføre dig det uden at skulle være bekymret om skadelige stoffer i tøjet. OEKO TEX har forskellige produktklasser, som hver især har forskellige krav til indholdet af skadelige stoffer. Alle vores T-shirts er blevet gennemtestet for skadelige stoffer i samtlige dele - helt fra sytråden til det færdige produkt. Dette gøres, så vores T-shirts har OEKO TEX STANDARD 100, som er det certifikat, der benyttes til alle tekstiler, herunder bomuld, der er testet helt frit for skadelige stoffer. Dette er en fordel for din krop og især din hud, som dermed kan undgå at blive beskadiget af at være iført en T-shirt. Udover de sundhedsskadelige stoffer, tester OEKO TEX STANDARD 100 også for miljøskadelige stoffer, hvilket medfører at vores T-shirts hverken er skadelige for dig eller miljøet.

Slip for de skadelige stoffer

Som tidligere nævnt er tøj uden skadelige stoffer det sunde valg at iføre sig. Din hud er et sart og følsomt organ, der ikke bør udsættes for skadelige stoffer. Det kan være svært at undgå 100 procent, men T-shirten kan være et nemt sted at starte. Køb tøj der er markeret med OEKO TEX STANDARD 100, så vil både din hud og miljøet takke dig.

Hvis du vil vide endnu mere om OEKO TEX certifikatet, så kan du besøge deres egen hjemmeside og læse mere.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: