Fri fragt fra 300 kr l Forlænget retur til og med 15. januar l Levering: 2-4 dageFri fragt fra 300 kr l Forlænget retur til og med 15. januar l Levering: 2-4 dage

Red Week hos bareen: Vi giver rabat på din t-shirt og støtter Røde Kors

2021-10-14

Red Week hos bareen: Vi giver rabat på din t-shirt og støtter Røde Kors

Hos os er Black Friday mere end bare en shoppedag. Det er en anledning til at give tilbage. Derfor har vi i år valgt at udskifte én enkelt dags Black Friday med en hel uges Red Week, hvor vi for hver solgt t-shirt donerer 10 kr. til Røde Kors - og så får du selvfølgelig også rabat på dine t-shirts.

Black Friday-stemningen skyller ind over det ganske danske land, og det betyder, at du sikkert allerede er i fuld færd med at forberede årets julegave-køb. Det er en dag, du måske forbinder med stress og jag, men vi synes, at udsigten til Black Friday– årets største shoppedag – er en god anledning til at gøre status. Siden vi startede vores lille t-shirt-shop, har vi haft vokseværk – og vi er fuldt ud bevidste om, at det er jer, alle vores kunder, som er skyld i, at det går godt.

Først og fremmest vil vi gerne sige tak. Dernæst vil vi gerne give igen. Selvfølgelig til jer, som loyalt har støttet vores vision om at udbrede stilrent design og god, økologisk kvalitet, men også til sårbare mennesker verden over. Derfor er vi er stolte over at have indgået et partnersamarbejde med Røde Kors, som giver os mulighed for at støtte en fantastisk organisations humanitære arbejde med udsatte mennesker verden over.

Nu til sagen: I år har vi valgt at droppe Black Friday til fordel for Red Week. Det betyder, at vi fra og med fredag d. 26. oktober og en uge frem giver 10 kr. til Røde Kors for hver t-shirt, vi sælger. Derudover fejrer vi anledningen med en helt særlig rabat på 20% på alle vores t-shirts, som ligeledes gælder hele ugen ud. Vores særlige Red Week-rabat kommer selvfølgelig oveni vores sædvanlige mængderabat, vel at mærke.

Med andre ord: Hvis du køber dine t-shirts nu, gør du noget godt for dig selv og noget godt for andre. Trænger du til et par nye t-shirts i Box fit, Classic Fit, eller måske du hellere vil investere i lange ærmer, så du er klar til vinter? Måske lidt af det hele? Uanset hvilken af vores modeller du er til, er lige nu altså et ret godt tidspunkt til at restocke t-shirt-hylden.

I øvrigt vil vi også lige huske dig på, at du stadig kan købe vores særlige Røde Kors-t-shirt, hvorfra hele overskuddet går ubeskåret til Røde Kors’ arbejde. Det kan du læse meget mere om her.

Sidste år samlede vi sammen 25.000 kr. ind til julehjælpen.dk. Med jeres hjælp håber vi, at vi kan samle endnu mere ind i år til Røde Kors.

Rigtig god shoppelyst!

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: