Tips til at shoppe mere ansvarligt

10.11.2022

Shop mere ansvarligt ved hjælp af disse råd

 1. Kvalitet fremfor kvantitet

Forlæng dit tøjs levetid, ved at investere i god kvalitet. Du vil hurtigt bemærke, at du vil nyde én t-shirt af høj kvalitet mere end 10 ‘billige’ t-shirts.

2. Invester i tidløse klassikere

Forenkle din garderobe, ved at berige den med tidsløse basisvarer, af høj kvalitet. Disse stykker tøj kan du få glæde af igen og igen, samt matche med andre mere iøjnefaldende items.

3. Kend materialerne

Økologisk bomuld bruger langt mindre vand end konventionel bomuld. Derfor kan du prøve at vælge produkter, som har færrest miljømæssige omkostninger i produktionen. Husk også at bæredygtig tøjfremstilling er tæt på umuligt, så derfor handler det om at genbruge tøjet længst muligt for at mindske forbruget at nyt tøj. 

Vi håber at disse enkle tips, har givet dig et lille fingerpeg om, hvad du skal være opmærksom på. Det er meget vigtigt for os ved bareen, at vi passer på miljøet så vidt det er muligt for os. Derfor er alle vores t-shirts lavet af 100% økologisk bomuld, som bruger mindre vand ved produktionen end konventionelt bomuld. Vores klassiske pasform i hvid, er perfekt som en tidløs fast del i din garderobe, og vi kan forsikre dig om, at hvis du passer godt på den, kan du elske den i mange år fremover.