Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er senest blevet opdateret den 11. april 2024.

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.bareen.dk, der ejes af BAREEN ApS ("bareen"), CVR. 38 26 25 72, Sankt Gertruds Stræde 6e, 1129 København K. Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. Bareen anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Bareen kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb.


BETALING OG PRISER

Alle priser på www.bareen.dk opgives i danske kroner (DKK) inklusive moms. Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inkl. forsendelsesomkostninger.

Betaling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. Bareen modtager betaling med: Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og MobilePay. Beløbet trækkes først, når varen er afsendt. Kvittering for køb modtages via e-mail.

Din betaling behandles betryggende, og bareen krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det er således kun PensoPay, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

Under tilbudsperioder, hvor priser er sat ned, så kan yderligere rabatkoder ikke benyttes.


LEVERING

Bareen udbyder typisk levering via forskellige samarbejdspartnere, pt. kun GLS. Levering kan ske til Danmark og finder sted til den adresse eller leveringsted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre.

Alle ordrer afsendes inden for 1-2 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal kundeservice kontaktes på info@bareen.dk eller 70 71 10 92. Sagen undersøges da i vores ordresystem og om nødvendigt hos GLS.

Bareen er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelsesfirmaet.


GAVEKORT

Gavekortet udstedes af BAREEN ApS til bareen.dk. Gavekortet kan benyttes på bareen.dk og i bareen butikken på Ny Østergade 10, 1101, København.

Du kan se saldoen på et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvor mange penge der står på dit gavekort. Saldoen på gavekortet kan ses via det link du har modtaget på mail. Gavekortet udløber ikke og er ikke bundet til en minimumspris på en ordre. Bemærk gerne at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.

Bareen gavekort er ikke personlige og kan overdrages. Gavekortet kan ikke blive tanket op igen, der anbefales at man køber et nyt gavekort efter brug. Minimumsbeløbet for gavekortet er 149 kr. og maksimum er 1500 kr.

Hvis der opleves problemer eller har spørgsmål til gavekortet, så kontakt os gerne på info@bareen.dk.

Fortrydelsesret på gavekort: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af et gavekort. Kontakt os på info@bareen.dk og så tilbagefører vi pengene til din valgte konto.


REKLAMATION

Købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation, finder anvendelse på køb af varer.

Det vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet, hvis den købte vare har en mangel, f.eks. en fabrikations- eller materialefejl. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. En reklamation inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen, vil altid anses for at være rettidig.

Når du reklamerer, bedes du skrive til bareen og oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Du kan vælge, om du ønsker, at varen skal repareres eller byttes. Tilbagebetaling af købsbeløbet er derimod kun en mulighed, (i) hvis der er tale om en væsentlig mangel, eller (ii) hvis ombytning eller reparation ikke er muligt eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for bareen.

Er reklamationen berettiget, refunderer bareen de rimelige forsendelsesomkostninger, der har været forbundet med at sende varen retur. Hvis din reklamation ikke er berettiget, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger, herunder bareens omkostninger til returnering efter undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil bareens modtagelse. Gem derfor postkvitteringen inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt evt. track & trace nummer.


FORTRYDELSESRET

For at udøve din fortrydelsesret skal du give os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til retur@bareen.dk. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet.

Udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage efter levering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal bareen underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Udnyttelse af fortrydelsesretten fra den 15. dag til den 30. dag efter levering

Bareen tilbyder en udvidet fortrydelsesret på 30 dage gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal bareen derfor underrettes senest 30 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Vær opmærksom på, at såfremt du ønsker at fortryde dit køb fra den 15. dag til den 30. dag efter levering, gælder følgende begrænsninger i fortrydelsesretten:

  • Hvis du ønsker at returnere/ombytte en vare, betaler du selv for omkostningerne forbundet hermed (39,- DKK). Disse returomkostninger vil blive trukket fra dit refunderede beløb.


RETURNERING OG REFUNDERING

Når du har meddelt bareen via e-mail, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, vil du modtage en returlabel.

Varen returneres herefter via GLS til bareens lager. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret bareen om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til bareen.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så bareen har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil bareen modtager varen. Emballage og produktskilte bedes vedlagt. Bareen opfordrer dig til at gemme forsendelseskvitteringer.

Når du fortryder et køb, refunderer bareen betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, bareen har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet. Retur koster 39 kr. og derfor vil 39 kr. fratrækkes dit returbeløb. Bareen kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret.

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.


BAREEN CLUB - LOYALITETSPROGRAM
Vores loyalitetsprogram er baseret på livstidsværdien af brugerens konto. Bareen har ret til altid at definere nye vilkår for brugerens niveau og point samt vilkår for rabatter opnået via bareen club.

Desuden har virksomheden ret til at fjerne medlemmer, som misbruger programmet, samt ret til at rykke medlemmer op eller ned i niveau, hvis det findes nødvendigt. Medlemmers point kan også ændres af virksomheden, hvis nødvendigt.

Rabat optjent via niveau i bareen club kan ikke benyttes på collabs eller nedsatte varer.

Rabat via belønninger kan desuden have betingelser.

Hvis medlemmet returnerer sin ordre eller dele af sin ordre, så fjernes tilsvarende point fra medlemmets konto.

Regler fra sidens FAQ gælder. Siden kan læses her: bareen.dk/pages/bareen-club-faq


VIRKSOMHEDENS FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER

Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af bareen i 5 år. Det er ikke muligt at tilgå ordrekvitteringen via www.bareen.dk. Ønskes et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, bedes du i stedet sende en e-mail til info@bareen.dk


FORBEHOLD

Bareen kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten på grund af en uforudsigelig begivenhed, som bareen ikke har kontrol over, f.eks. uroligheder, hel eller delvis strejke, især i transport og/eller kommunikationssektoren, brand, oversvømmelser eller lignende tilfælde.

Bareen tager forbehold for små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 1 cm) i forhold til det oplyste mål (under “størrelser”) for hver enkelt T-shirt og andre produkter.

Bareen tager endvidere forbehold for udsolgte varer samt tastefejl på hjemmesiden.


PERSONDATA

Bareen behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med virksomhedens persondatapolitik.


KLAGEADGANG OG LOVVALG

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til bareen, hvis du vil klage over et køb. Hvis vi ikke kan opnå enighed, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvis betingelserne for at klage er opfyldt. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Aftalen mellem dig og bareen, herunder disse handelsbetingelser, er underlagt dansk ret, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse i det land, hvor du har bopæl.


KONTAKT OG KUNDESERVICE

Hvis du ønsker at kontakte bareen, kan du gøre det på:

BAREEN ApS

Sankt Gertruds Stræde 6e

1129 København K

CVR. 38 26 25 72

E-mail: info@bareen.dk

Tlf: (+45) 70 71 10 92

Åbningstider for kundeservice fremgår af www.bareen.dk/pages/kontakt.


STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Venligst udfyld og send nedenstående standardfortrydelsesformular til info@bareen.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb:

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)_______________________________________________________________________

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)________________________________________

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)_________________________________

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)_____________________________

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________________________________________________

- Dato_____________________________

(*) Det ikke relevante udstreges