Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Bare en frokost: Josefine H.J.

2022-10-04

Bare en frokost: Josefine H.J.

11. udgave af ’Bare En Frokost’ burde hedde ’Bare En Morgenmad’, for Anthon og influencer Josefine H.J. mødtes tidligt på dagen på Bottega Barlie. Over maden snakkede de om skærmtid, morgenvaner og det paradoksale i at have mere end 1,2 millioner følgere på sociale medier, når man i virkeligheden er introvert.

Normalt spørger jeg, hvad mine gæster spiser til frokost, men i dag tror jeg hellere jeg vil høre, hvad du spiser til morgenmad?

”I dagligdagen er jeg ikke så sulten om morgenen, men jeg tager altid en kaffe eller matcha. Jeg har engang været på et matcha-kursus, så jeg ved lige, hvordan den skal piskes.”

"Hvis jeg spiser morgenmad, er det oftest en avocadotoast, og ellers elsker jeg hotelmorgenmad. Så går jeg også all-in med både avocadotoast, pandekager, noget sødt og salt."

Fortæl lidt om dig selv: Hvad laver du til daglig?

”De fleste vil nok kalde mig influencer. Det hele startede efter gymnasiet, hvor jeg tog med min søster til LA. Hun skulle læse til guldsmed, jeg anede ikke rigtig, hvad jeg skulle tage mig til, så jeg var den irriterende lillesøster, der fulgte med. Mens jeg var derovre, delte jeg lidt ud af mit liv.”

"LA-livet skaffede mig 20.000 følgere, og det var nok til, at Bloggers Delight kontaktede mig, da jeg kom hjem igen til Danmark. Det var mens blogging var på sit allerhøjeste. Jeg snakkede lidt med mine forældre om det og blev til sidst enig med mig selv om, at jeg ville prøve at gå all-in på influencer-livet. Jeg fik en blog, men det var klart Instagram, som var det bærende for mig; den visuelle storytelling."

"Nu er jeg her. Det var aldrig en bevidst beslutning at være influencer; det kom tilfældigt. Jeg tror, jeg ramte det rigtige sted på det rigtige tidspunkt."

Bare en frokost

Hver måned inviterer bareen en spændende gæst til frokost efter gæstens eget valg. Man taler godt over et måltid mad, og frokostpausen giver det lille tiltrængte pusterum midt i en ofte travl hverdag. Vi håber, at du vil læse med. Enten i din frokostpause, eller lige når du vil.

I dag spiser vi morgenmad med Josefine H.J Hun er influencer, og du kender hende måske fra Instagram, hvor hun har mere end 1,2 millioner følgere. Hun er kendt for sin æstetiske sans og ikke mindst en ikonisk garderobe. Hun er vild med basics, og du kan fra tid til anden spotte hende i bareen, hvor hendes yndlingsstyle er Box Fit Heavy i hvid.

”Noget, jeg særligt forbinder med mit hjem, er, at jeg har lært at være ærlig – og være mig selv. Det var noget, vi snakkede meget om i mit barndomshjem, som jeg virkelig har taget med mig op i voksenlivet.”

Hvornår står du op om morgenen?

”Jeg et B-menneske. Jeg elsker at sove, så hvis jeg kunne, sov jeg længe hver dag – men det kan jeg desværre ikke. Jeg står op omkring kl. 8.00 i hverdagen, for man bliver doven af at sove længe, og så bliver mit ansigt helt puffy, hvis jeg får for meget søvn, hehe. ”

Hvordan var du som barn?

”Jeg var meget introvert og holdt mig for mig selv. Engang holdt mine forældre børnefødselsdag for mig, og da der blev sunget fødselsdagssang, sad jeg og dukkede mig. Jeg kunne slet ikke klare opmærksomheden. Det fortsatte helt ind i teenageårene, og jeg blev tit set som arrogant. I virkeligheden var det bare, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle sige. Jeg havde konstant en kamp indeni, for jeg ville gerne være en social butterfly, men jeg havde det bare ikke i mig.”

"Det er egentlig lidt paradoksalt, at jeg har 1,2 mio. mennesker, der følger med, men jeg er tryg i det, fordi jeg selv kan styre, hvad jeg poster – og så foregår alt gennem en skærm. Hvis jeg skulle stå over for dem alle, ville jeg gå helt i baglås."

Hvad er den vigtigste værdi, du har fået med hjemmefra?

”Her skal jeg tænke mig lidt om, og det er bestemt ikke, fordi jeg ikke har fået nogle værdier med – tværtimod skal jeg overveje, hvad der er vigtigst at fremhæve.”

”Fra min far må det være arbejdsomhed. Han arbejder hårdt, og det har jeg taget til mig. På min profil ser alt måske lækkert ud, men der viser jeg heller ikke mine breakdowns eller arbejdsaftener.”

"Min mor har et hjerte, der næsten er for stort til hendes krop. Omsorg, kærlighed, tilgivelse, positivitet over for andre mennesker. Hun er et varmt menneske, og det er utroligt inspirerende."

Hvad var din skærmtid på din telefon i sidste uge?

”Dén er tarvelig, specielt fordi jeg var på en forretningsrejse sidste uge, så jeg har været alene og siddet i en flyvemaskine i 16 timer. Den hedder 62 timer, så næsten 9 timer om dagen. Langt det meste er arbejde, men shit det er meget."

Hvad er din dårligste vane?

”Jeg har et par, en af dem er bland-selv slik. Jeg elsker det skidt. Det er ikke sådan, at jeg spiser det hver dag, men hvis jeg har noget liggende derhjemme, bliver det spist. ”

Hvad motiverer dig?

”Det er sjovt, for jeg har tænkt meget over det på det seneste. Hvorfor arbejder jeg egentlig så hårdt? Det er for at have økonomisk frihed først og fremmest, men hvad er meningen med at arbejde så meget, at man ikke har tid til at nyde? Jeg elsker det, jeg laver, utroligt meget, men de sidste måneder har jeg rejst så meget, at jeg har brug for en lille pause."

"Hvis jeg ikke var blevet influencer, tror jeg, jeg havde været marinebiolog. Jeg kunne leve hele mit liv ved vandet; sejle rundt og dykke, lytte til lyden af bølger.”

Hvad er din største fejltagelse?

”Mine kærestetatoveringer. Jeg kan bare sige: 'Don't do it.' "

"En anden ting, jeg har lært, er, at jeg skal tænke mig grundigt om, før jeg deler kærester på Instagram. Jeg kommer sikkert til at gøre det igen, når jeg er forelsket, men det er bare så svært, hvis man går fra hinanden. Folk er jo indviede og stiller spørgsmål. Jeg kan egentlig godt forstå, de føler, de har ret til at vide, hvad der er sket, men nogle gange ved jeg ikke selv, hvordan jeg skal forholde mig til det.

Hvad er dit bedste råd til andre, der drømmer om at være influencer?

”Først må jeg understrege en ting: Det er hårdt arbejde. Men ellers handler det om, at du er dig selv. Lad være med at blive farvet af, hvad alle andre gør på Instagram. Der er så mange profiler, der ligner hinanden. Det er meget federe, hvis du går din helt egen vej."

Hvad byder resten af 2022 på?

”Fast bopæl, forhåbentlig, og måske en kæreste? Hvem ved. I øvrigt kommer min nye kollektion for NA-KD ud, og jeg synes, det er min bedste indtil videre."

Hvad er dit professionelle endgoal?

”Det er svært at sige, for jeg ved ikke, hvor længe sociale medier kommer til at vare. Måske dør Instagram ligesom Facebook gjorde, og hvad skal der så ske?"

"Men jeg kan godt sige, at jeg drømmer om at få skabt et univers og en dag bygge mit helt eget tøjbrand. Men hvis det skal ske, skal det være rigtigt, for jeg vil ikke lave noget, der ligner alt det andet derude. Det skal stå ud fra mængden."

Mød Josefine H.J. på Instagram

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: