Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

RØDE KORS

Vi donerer til det gode formål

RØDE KORS

BAREEN T-SHIRT X RØDE KORS

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har indgået et samarbejde med Røde Kors i den gode sags tjeneste. Fra dags dato kan du købe vores nyeste t-shirt, som støtter Røde Kors’ arbejde med mennesker i udsatte situationer. Hos BAREEN T-SHIRT sætter vi en ære i at støtte velgørende formål. Vores vision er simpel: Vi vil bidrage til en mere bæredygtig verden – og derfor er det en hel naturlig del af vores DNA, at vi skal gøre en forskel, når vi kan. Det gælder først og fremmest i forhold til at have rene linjer i vores egen produktion og lave t-shirts, der holder, til en pris, du kan betale. Det er vores absolutte kerneværdi. Men vi kan og vil gøre mere end det – og det er derfor, vi dedikerer os til at støtte velgørende formål.

LIMITED EDITION

BAREEN T-SHIRT X RØDE KORS

Sidste jul iværksatte vi et velgørenhedsprojekt til fordel for den uafhængige organisation julehjælpen.dk. Takket være jeres ordrer kunne vi sende hele 25.000 kr. afsted til trængte børnefamilier i corona-året 2020. I år har vi ambitioner om at gentage sidste års succes, og denne jul dedikerer vi os til at støtte mennesker i udsatte situationer i Danmark og udland sammen med Røde Kors.

Det er her, vores nye t-shirt kommer ind i billedet. I den gode sags tjeneste har vi nemlig designet en limited edition udgave af vores Classic Fit i grå. T-shirten er selvfølgelig produceret i den samme kompromisløse kvalitet, som du kender fra vores klassiske t-shirts; 100% økologisk bomuld, der holder den gode pasform, selv efter vask. Designet er holdt helt minimalistisk, og brydes kun af Røde Kors’ motto, ’Altid til stede’, i højre hjørne.
SE VORES ANDRE TILBUD OG KOLLEKTIONER

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

T-shirten koster 179 kr. og kommer i et begrænset antal. Den kan fås til både herrer og damer, og er tilgængelig allerede nu på vores webshop. Og fik vi sagt at overskuddet fra salget af t-shirten går ubeskåret til Røde Kors? Vi håber, at I har lyst til at hjælpe os med at samle ind til det gode formål – først ved at klikke t-shirten hjem, dernæst ved at gå med den! På den måde hjælper I os med at sprede ordet om det gode budskab.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: