Den klassiske sorte t-shirt

09.11.2022

Inspiration til styling af den sorte t-shirt

Den sorte t-shirt er den perfekte basis i enhver garderobe. Du kan style dette populære item fra sporty til elegant, uden en alt for stor styling indsats. 

En t-shirt i klassisk pasform til et stilfuldt look

Hvis du kan lide et mere klassisk look, anbefaler vi vores Classic Fit i sort. Den sidder perfekt, da den sidder tættere end normalt, men stadig ikke er for stram. Det er værd at investere i en t-shirt, i en god pasform, da pasformen er med til at skabe et statement i dit outfit. Desto bedre t-shirten sidder, desto højere kvalitet vil dit outfit fremstå som. Når du har fundet den perfekte pasform til t-shirten, kan du nemt kombinere den med et par smarte jakkesætsbukser. Hvis du har et sort, eller et brunt bælte, kan du matche det med dit outfit. Vi anbefaler, et par sorte matte eller lakerede lædersko. Hvis dette er for fint til dine hverdags outfits, kan du selvfølgelig også bruge normale sneakers.

Streetwear og sportswear

Hvis du er til en mere afslappet og casual stil, så har vi lige noget for dig. Den bedste t-shirt til et mere casual look, er vores Box Fit i Heavy eller Light. Denne type af t-shirt er ekstremt populær i Skandinavien, og har været det et godt stykke tid nu. Ærmer og skuldre er lidt længere end en t-shirt i den klassiske pasform, og dette er med til at give looket et afslappet 90'er udtryk. Smid nogle udvaskede jeans og et par hvide sneakers på, og du har det perfekte outfit til denne t-shirt. Hvis du godt vil pifte dit look lidt op, kan du bruge en sort hue eller en kasket til dette outfit.

Sådan passer du på din sorte t-shirt

 For at sikre, at dine sorte t-shirts ikke falmer i farven, og holder så længe som muligt, bør du overholde følgende regler:

1. Vask altid dine sorte t-shirts på 30 grader

2. Vend dine t-shirts på vrangen, så indersiden vender ud

3. Vask med lignende farver

4. Hængt fladt til tørre

5. Undgå tørretumbleren