Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Alt du behøver at vide om den oversized t-shirt

2022-11-04

Alt du behøver at vide om den oversized t-shirt

Her ved bareen kalder vi det Box Fit

Bare rolig, med Box Fit, mener vi ikke de gode gamle XXXXL t-shirts fra 90'erne. Se det mere som en direkte inspiration fra 90'er skateboardere - Boxy, baggy og lavet af økologisk bomuld, der er alt andet end sjusket. Der er en række faktorer, som man skal tage hensyn til, når man styler en Box Fit-t-shirt. For det første er det pasformen – oversize t-shirts skal være store nok omkring maven, så du kan putte t-shirten ind i bukserne på den ene side eller bære den med et bælte. For det andet er længden af ​​t-shirten essentiel: Sammenlignet med kvinders t-shirts, skal vores Box-Fit t-shirt falde til begyndelsen af ​​lårene.

Du finder vores Box Fit i 2 forskellige udgaver, som adskiller sig i stoffet. Box Fit Light er lavet af mindre bomuld og virker derfor lettere end vores Box Fit Heavy, som er perfekt til efteråret og vinteren.

Pasformen på Box Fit t-shirten

Bareen har designet en pasform, der skal passe perfekt til dig. For selvom t-shirten skal have et oversized look, er det også vigtigt, at den ikke fremstår for stor, dog må den selvfølgelig heller ikke sidde for stramt. Bareen’s Box Fit t-shirt er skåret med drop shoulders for at give t-shirten en afslappet pasform. Vi her ved bareen har designet Box Fit T-shirten i 8 forskellige farver og vi kan stolt sige, at det i hvert fald er en personlig favorit for os alle.

Sådan styles en Box Fit t-shirt

Oversized tøj bør ikke kun bruges af børn, der har brug for at høre fra deres forældre, at de en dag vokser ind i t-shirten. En lille detalje, der gør en stor forskel, er at putte Box Fit t-shirten ned i bukserne. Hvis du kan lide John Travolta-looket, kan du også stikke en hvid t-shirt helt ind, og bære den sammen med et par blå jeans og et sort bælte. En anden mulighed er at bære en skuldertaske over din Box Fit t-shirt. Dette giver form til dit oversized look og ser samtidig super stilfuldt ud. Brug den sammen med shorts eller cargo bukser i en matchende farve, og løft dit look med nogle cool accessories.

Pas ordentligt på din t-shirt

Investerer du allerede i en t-shirt af høj kvalitet, der skal holde længe, ​​er der et par ting du skal være opmærksom på. Som kvinder har vi det problem med hvide T-shirts, at vores makeup hurtigt smitter af på kraven, når vi har dem på. En lille redningsmand kunne være, at du lægger et håndklæde i kraven, når du tager t-shirten på, så makeuppen ikke smitter af på t-shirten. Når det kommer til vask, har du sikkert hørt det 100 gange før. Du må ikke vaske med andre farver og helst ikke ved temperaturer over 40 grader. Dette er grundlæggende, hvis du vil bibeholde den hvide farve og pasformen på t-shirten.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: