Collab: bareen x irma -> udsolgt på første dag

29.07.2021

Vi præsenterer vores allerførste collab med en virksomhed, vi beundrer og deler idealer med. Byd velkommen til bareen x irma.

Økologi og minimalistisk design. Det er nøgleordene i forbindelse med vores nyeste T-shirt lancering. 

T-shirten er produceret i 100% økologisk bomuld. Fittet er oversized og med drop shoulders, og designet er en hybrid af bareens minimalistiske æstetik og den ikoniske Irma-pige, som pryder alle Irmas butikker.

For Irma er samarbejdet et udtryk for en anerkendelse af bareen og den omstilling, de er med til at sætte på agendaen i modebranchen. Det samme har vi nemlig længe arbejdet med at skabe – blot i en anden branche. Vi ser det nærmest som et symbol for en fakkel, vi giver videre til bareen og modebranchen, hvor omstillingen er i fuld gang,” som hun fortæller i den officielle pressemeddelelse om vores samarbejde. 

- Charlotte Norby (Irmas direktør)

Vi ønsker at tilbyde kvalitet til priser, alle kan betale og som har fokus på økologi. I den forbindelse er Irma en af vores største inspirationskilder. Irma var blandt de første til at føre økologiske varer i Danmark, og vi ser dem som banebrydende indenfor feltet.

For os er Irma et kæmpe forbillede, en slags Godfather inden for økologi, som stort set altid har været lysår foran konkurrenterne. Fra juli kunne man købe vores collab T-shirt i butikken – det kan vi ikke andet end være utrolig stolte af,” som bareens marketingansvarlige Anthon Louis fortalte til den officielle pressemeddelelse.