Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Sådan finder du den perfekte t-shirt

2022-11-09

Sådan finder du den perfekte t-shirt

Pasformen skal være rigtig

Hos bareen har vi tænkt meget over en t-shirts vigtigste kvaliteter. Vi mener at t-shirten skal være i overensstemmelse med kvalitet, pasform og pris.

I modsætning til sportstøj, behøver hverdags t-shirten ikke at være alt for stram. Vi skelner t-shirten mellem en oversized pasform og den klassiske pasform. Den oversized t-shirt, som vi i vores tilfælde, kalder box fit, er ikke kun stilfuld, men også super behagelig at have på. Dette er fordi den falder ned af kroppen, uden at stramme om armene eller maven. Classic Fit t-shirten, som vi kalder den, har en normal pasform, hvilket betyder at du kan have den på hver dag, med ethvert outfit. Det vigtige at bemærke, når du vælger pasformen på din t-shirt er, at den falder cirka en håndsbredde under taljen. Prøv t-shirten og løft armene, kommer dit bælte frem? Nej? Perfekt.

Hvilket materiale skal jeg være opmærksom på?

Mange vi har adspurgt foretrækker, at deres t-shirts er lavet af tykt stof, men dette har absolut intet med kvaliteten at gøre. Din t-shirt skal føles som en ny hud. En perfekt t-shirt er lavet af 100% bomuld, og det er endnu bedre, hvis den også er økologisk. Bareens' box fit t-shirts fås i både Heavy og Light materiale, hvilket blot betyder, at den tunge box fit er tykkere i materialet end light box fit. Farvemæssigt er sort, hvid og grå favoritterne, og har altid en plads i klædeskabet.

Kraven giver det sidste touch

Den runde halskrave er nok den mest populære og kendte krave til herre. Kraven ser både sporty og basic nok ud til at blive brugt hver dag. Når du køber skal du sørge for, at kraven ikke er for stram om halsen, så du kan have en skjorte over, hvis nødvendigt. Leder du efter en t-shirt, der uden problemer kan bruges under skjorter og cardigans, bør du kigge efter en V-udskæring. V-halskraven er perfekt skræddersyet til lag på lag.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: