Stylingtips til et lille budget

04.11.2022

Stylingtips på et lille budget


Mange af os kender fordommen om, at det er umuligt at klæde sig godt på et lille budget. Så topkvalitet kan kun findes i de dyreste og mest eksklusive butikker i byen, ikke? Hos bareen smiler vi for os selv, når vi hører det, for det er præcis det, vi arbejder væk fra. Vi vil vise, hvordan du kan bruge vores tøj til at skabe en fantastisk garderobe til en rimelig pris.


Kvalitet frem for kvantitet


Dette er en af de vigtigste ting, du skal lære, hvis du vil evaluere din garderobe på et designniveau. Du har ikke brug for 100 forskellige outfits i din garderobe. Det er nok med 7 kvalitetsoutfits, et til hver dag i ugen. Hvis det er kvalitetsoutfits med gode materialer, behøver du ikke smide tøjet ud, når du har brugt det meget eller vasket det mange gange. Kvalitet holder i lang tid, og det gavner både din pengepung og planeten. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du giver dine t-shirts nok kærlighed og passer ordentligt på dem, vil de elske dig tilbage ved at holde i rigtig lang tid.


Find den perfekte pasform til dig


Det lyder måske ikke som noget, der vil hjælpe dig med at spare penge, men hør her. Når du køber tøj, er det utroligt vigtigt, at det passer perfekt. Det hjælper, hvis du kender din kropstype og den pasform, der passer til dig, så du køber tøj, du føler dig godt tilpas i. Hvis du kun køber tøj af god kvalitet, som du virkelig nyder at have på, har du ikke brug for 20 t-shirts, der samler støv i dit klædeskab, men 7 t-shirts, der passer helt perfekt og ikke mister pasformen efter tre måneder.


Hold det enkelt


Undgå prangende print, logoer eller skøre farver, når du køber tøj. Vi anbefaler basisfarver og jordfarver: sort, hvid og grå. På den måde kan du altid kombinere dem i forskellige outfits uden at bekymre dig om, at farverne støder sammen med noget andet. Hvis du er på udkig efter nye basisvarer til garderoben, kan du se vore kollektion til herre og dame.