T-shirts i høj kvalitet til gode priser

11.04.2022

Hvordan skaber man en T-shirt, som er bedre end de andre vi kender på markedet? Hvor meget anderledes kan en T-shirt egentlig være fra andre mærker? Det er jo ikke det mest indviklede stykke beklædning, og i sidste ende vil de fleste nok tænke “det er jo bare en t-shirt”.

Hos bareen tænker vi heldigvis ikke som alle andre, og det er netop årsagen til at vores T-shirts er nogle af de absolut bedste der findes på markedet - fordi vi har taget os tiden, kærligheden og perfektionismen til at skabe T-shirts vi kan være stolte af.

En T-shirt føles ofte som et meget simpelt stykke tøj. Ved første blik vil ingen overveje tanken om at det er en særlig kompliceret proces at skabe dette antræk. To par korte ærmer, en midte og det er det. Vi har nok alle adskillige T-shirts i garderoben, det er trods alt en beklædningsgenstand som findes overalt. Det er ligegyldigt om du hedder Barack Obama eller Kanye West, om du er ung eller ældre, rig eller fattig - vi har alle T-shirts i skabet. Men hvad er forskellen egentlig på de T-shirts som vi altid vælger først, og på dem bagerst i garderoben?

Kvalitet og fit har været en af vores kerneværdier siden vi startede bareen. Vi var selv trætte af, hvor svært det var at finde en T-shirt, der havde en god pasform, høj kvalitet og som ikke mistede farve eller fit efter et nogle få vaske. De få tilfælde, hvor vi lykkedes med at finde en T-shirt, som opfyldte disse parametre, kostede de en bondegård. Det var derfor vi besluttede at starte bareen, hvor vi ville samle de tre: pris, pasform og kvalitet. Vi fandt dog hurtigt ud af årsagen til at ingen andre havde lykkedes med det før; Det er en utrolig lang proces med mange små parametre, som hele tiden kan rykkes på for at ramme den rigtige T-shirt. Hvor skal syningen sidde på skulderen? Hvor bred skal kraven være? Hvor sætter man mærket, så det ikke irriterer kunden? Hvor tyk skal T-shirtens stof være? Hvor tæt skal T-shirten sidde? Alt dette og meget mere har en stor indflydelse på dit tøj, og vi går op i at teste og variere på alle parametre, for at få den bedst mulige kombination altid. Når designet var fuldført, gik vi over til materialerne. Uden det rette materiale til at matche designet, så er det game over. Derfor besluttede vi hurtigt at vores T-shirts skulle være i 100% økologisk bomuld - og det vil de altid være.

På trods af alt dette, så vil vi påstå at den gyldne ratio til den perfekte T-shirt nærmere er mentaliteten mere end målene og materialerne. Det handler om at lytte til sine kunder, fin-tune og udvikle på produktet kontinuerligt. Netop derfor arbejder vi stadig på at forbedre vores design den dag i dag. For nyligt introducerede vi vores Box Fit Light T-shirt, hvor vi opgraderede kraven og produceret vores klassiske Box Fit i et lettere stof, som vores kunder havde efterspurgt til det lune forår. Den er vi stolte af, da det viser et perfekt eksempel på, hvordan vi altid søger at optimere på de små finesser.