Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Tips til din garderobe

2022-11-03

Tips til din garderobe

 

1. Ryd ud i skabet

Har du, som så mange andre, tøj, du aldrig bruger? Bliver din stak af trøjer også større? Så trænger dit skab højst sandsynligt til en grundig oprydning. Ryd op og ryd ud. Start bagerst i dit skab og arbejd dig op. Saml det tøj, du ikke længere har brug for, i en sæk og donér det til et godt formål eller sælg videre.

 

2. Reparer dit tøj 

En mistet knap, en lynlås, der ikke lukker, eller et irriterende hul, behøver ikke at forhindre dig i ikke at kunne have dit yndlingstøj på længere.

Er uheldet ude vil vi anbefale at reparere dit tøj, så det kan bruges igen og igen. Måske du eller en bekendt kan finde ud af at sy, eller du må tage et stop forbi skrædderen. Uanset er det en god ide at gøre det til en vane, at bruge tid på at reparere dit tøj, og gør op med køb- og smid væk kulturen. 

 

3. Hængende i stedet for liggende

 

Noget du bestemt ikke bør undervurdere er bøjler. For det første elsker vi dem, fordi de ikke rynker tøjet så meget, og for det andet går bunker af tøj dig altid på nerverne. For hver gang du trækker noget ud, går hele stakken i opløsning, og foldningen starter forfra. Og et tredje argument for bøjler er, at du kan planlægge dine outfits på din bøjle. De dobbelte bøjler giver dig mulighed for at hænge både en t-shirt og matchende bukser, hvilket eliminerer stresset med at finde et outfit om morgenen. En dobbelt bøjle kan faktisk altid anbefales, for det er ikke kun praktisk, men sparer også meget plads. Og det har vi altid for lidt af.

 

4. Skriv en ønskeliste

Nu hvor du har overblikket, kan du meget bedre klassificere, hvad du har, og hvad du mangler. Det hårde oprydningsarbejde skal trods alt belønnes. Nu er du måske sluppet af med en masse tøj og indser, at udvalget er skrumpet lidt ind eller måske er du faldet over nye fede styles, der nu kan få en plads i skabet. Vi anbefaler at skrive en ønskeliste over de ting, du gerne vil se i dit skab. Nu hvor du er klar til at genopbygge dit skab, anbefaler vi at investere i grundlæggende kvalitetsprodukter. På den måde sikrer du, at tøjet ikke går så hurtigt i stykker, og at du kan nyde det i længere tid. Det er en ting vi helt sikkert kan hjælpe dig med, her ved bareen. Ved bareen har vi nogle personlige favoritter, og specielt vores oversized long sleeve er perfekt til ønskelisten. Den er virkelig behagelig, og kan nemt bruges til hverdag, hvor vi også godt kan lide at kombinere den med vores shorts. Derudover kan den også bruges til mere festlige arrangementer, hvor du kan pifte den op med nogle accessories og et par fede sko. En anden favorit af vores, er vores hoodies. Specielt til de kommende måneder, hvor temperaturen falder, er det altid dejligt at smide en behagelig hoodie på, så man kan holde på varmen og hyggen. Den er perfekt til enhver lejlighed, og kan fås i 5 forskellige farver, så du nemt kan kombinere den med forskellige outfits. Tag et kig på vores kollektioner her.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: