Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Bare en frokost: Sus Wilkins

2021-07-24

Bare en frokost: Sus Wilkins

I tredje udgave af ’Bare En Frokost’ har Anthon inviteret skuespiller Sus Wilkins på frokost i sommervejret. Over smørrebrød på Orangeriet i Kongens Have i København fortæller hun om sit omskiftelige arbejdsliv, hvor hektiske optagedage erstattes af lange ledighedsperioder og omvendt – og om, hvordan livet har lært hende at være tro mod det, hun virkelig drømmer om.

Hvorfor spiser vi her på Orangeriet?

”Orangeriet er en af mine yndlingsrestauranter at spise smørrebrød på. Jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg er vokset op lige i nærheden og gik på Sølvgade Skole, som ligger få hundrede meter væk. Kongens Have var min baghave, og det her sted minder mig om barndom. Og så er der jo bare smukt herude og – lige i dag – 30 grader varmt. ”

Hvad spiser du normalt til frokost?

"Der er intet i mit liv, der sådan rigtigt er normalt. Det kan være alt mellem en lækker steak og en proteindrik. Skal jeg prøve at generalisere, er en salat on the go måske det, jeg oftest ender med, men jeg har ingen fast frokostordning. ”

Fortæl lidt om dig selv og det, du arbejder med?

”Først og fremmest er jeg skuespiller, og særligt gennem de senere år har forskellige serie- og filmproduktioner været det, der har fyldt min kalender op. Ved siden af har jeg også diverse model-jobs, som jeg laver, når jeg ikke er på optagelse. Sidst, men ikke mindst, har jeg gennem årene fået opbygget en Instagram-following, som gør, at jeg fra tid til anden kan lave nogle kampagner derinde. ”

Bare en frokost

Hver måned inviterer bareen en spændende gæst til frokost efter gæstens eget valg. Man taler godt over et måltid mad, og frokostpausen giver det lille tiltrængte pusterum midt i en ofte travl hverdag. Vi håber, at du vil læse med. Enten i din frokostpause, eller lige når du vil.

I dag spiser vi smørrebrød fra Orangeriet i Kongens Have i København med skuespiller Sus Wilkins, som bl.a. har medvirket i serien ’Perfekte Steder’, “gidseltagningen” og spillefilmen ’Mesteren’. Desuden er hun at finde på rollelisten til Netflix’ første dansksprogede spillefilm worldwide som hun lige har afsluttet optagelserne til.

”Jeg har aldrig gået på skuespillerskole, men jeg tror på mig selv, og jeg tror på, at det, man gerne vil, kommer til at ske, hvis man manifesterer det, og selvfølgelig arbejder hårdt for det”

Hvad var din skærmtid på din IPhone i sidste uge?

”Det løber op i 5,5 timer, og det er jeg glad for, for jeg troede, den var højere. Jeg planlægger mit bryllup og har en masse praktiske ting i den forbindelse, som jeg fikser på telefonen, fordi jeg ikke har en computer. Sidste uge var jeg på Bornholm, så det forklarer nok, hvorfor den ikke er højere. ”

Hvad er det vigtigste telefonopkald, du har fået eller lavet?

”Hmm den er svær, men her for nyligt fik jeg et opkald om, at jeg var blevet castet til en Netflix-film; den første danske Netflix-film, som skal på Netflix worldwide. Den hedder 'Loving Adults' – eller 'Kærlighed for voksne' – og vi er lige blevet færdige med at optage den.”

Hvad har du ellers af spændende projekter for tiden?

”2021 har virkelig været mit år, men til gengæld var 2020 også det stik modsatte. Sådan går det op og ned. Jeg har lige afsluttet optagelserne på Netflix-produktionen, som jeg nævnte før, og når jeg tænker på året indtil nu, har jeg bare været sindssygt glad i livet og med de ting der er lykkes. Så kan jeg også nævne, at jeg har fået en spændende rolle i en ny tv-serie, hvor jeg skal spille noget helt andet end det, jeg har gjort indtil nu. Den skal jeg optage i de kommende måneder – lige op til mit bryllup, som jeg desuden også er ved at planlægge. ”

Hvornår står du op i hverdagen?

"Her er vi igen ude i en spændvidde, der svarer til steak vs. proteindrik. Mit ur kan ringe kl 5.00, hvis jeg skal på job, men omvendt har jeg et godt sovehjerte, så jeg kan sove til kl. 12.00 på min fridag. "

Hvad motiverer dig?

””Jeg elsker dokumentarserier/film der handler om nogen der er lykkes. F.eks Disney stjerner og børneskuespillere og musikere, har jeg altid været meget fascineret af. Der er så meget energi og gåpåmod, som jeg finder inspirerende. Jeg tror, jeg altid lidt har følt mig som en Disney-stjerne. Generelt beundrer jeg folk, der tror på sig selv, går efter det, de vil, men stadig har et liv i balance, hvor de ser deres venner og familie. Folk, der formår at gøre det hele, betager mig. Jeg forsøger selv at gøre det samme; arbejde og udvikle mig - træne, men samtidig også drikke mig fuld, spise god mad og rejse. ”

Hvornår indrømmede du for dig selv, at du ville være skuespiller?

”Jeg har egentlig altid vidst, at jeg skulle stå på en scene og spille skuespil. Jeg tror måske ikke, jeg turde sige højt, at jeg ville satse på skuespillet. I stedet gik jeg til dans og det blev jeg god til. På et tidspunkt følte jeg, at jeg havde danset på de turnéer, jeg skulle, med de kunstnere, jeg ville. Jeg kom til et punkt, hvor jeg var nødt til at gøre noget andet. Så begyndte jeg at manifestere det med skuespillet. Jeg har aldrig gået på skuespillerskole, men jeg tror på mig selv, og jeg tror på, at det, man gerne vil, kommer til at ske, hvis man manifesterer det, og selvfølgelig arbejder hårdt for det. Jeg begyndte at skrive til forskellige castere, og pludselig kom der en casting ind på en stor spillefilm. Jeg fik rollen, og det var en helt magisk oplevelse. Det var på en måde min adgangsbillet. Derefter kom jeg til sindssygt mange castings, fik roller, og så begyndte det. På et tidspunkt stoppede jeg helt med at danse. Det var risikabelt at give det op, men jeg tog chancen og troede på, at det nok skulle gå. ”

Hvad er den vigtigste værdi, du har fået med dig hjemmefra?

”At tro på mig selv, være nysgerrig, og være rar mod andre. Der skal være plads til os alle i verden.”

Har du gode råd til andre med skuespillerdrømme?

”Selvom du – ligesom alle andre mennesker – frygter ikke at lykkes, skal du hoppe ud i det. Du er nødt til at pakke usikkerheden væk og springe på hovedet ud i det. Du vil helt sikkert fortryde det, hvis du ikke prøver det af.”

Hvad byder resten af 2021 på for dig?

”Jeg skal filme til et kommende serie-projekt, men det, der står allerklarest for mig lige nu, er mit bryllup, som skal stå i sensommeren. Vi er ved at være godt på plads med det meste, men der er jo hele tiden et eller andet, der mangler. Ildebrande, der skal slukkes, og enormt mange penge, der skal bruges. Det bliver dyrere, dyrere og dyrere. Men penge er til for at de skal bruges, så det er helt perfekt.”

Mød Sus Wilkins på Instagram

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: