Bareen Training Club

22.04.2024

Bliv en del af fælleskabet

Er du klar til at dykke ned i en mere aktiv livsstil og tage din træning til nye højder? Bliv en del af fælleskabet og Bareen Training Club. Vi ønsker at inspirere og støtte hinanden til at leve sundere og mere aktivt. Gennem vores training club tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder, der imødekommer enhver smag og fitnessniveau.

Træning til enhver smag og niveau

Vi er af den overbevisning, at fitness er en personlig rejse for hver enkelt. Derfor tilbyder vi et bredt spektrum af træningsmuligheder, der matcher forskellige præferencer og niveauer.

Løb: Bliv en del af vores løbehold, som løber hver onsdag. Her vil løbetræner Benjamin Seker guide os igennem en rute på skiftevis 5 km (lige uger) og 10 km (ulige uger). Alle er velkomne - uanset niveau.

Hyrox: Til vores Hyrox inspirerede træning kommer du til kombinere cardio med funktionel fitness. Der fokuseres derfor på at have pulsen oppe, samt kombinere det med styrke og udholdenhed.

Thai boksning: Thai Boksning består af alt fra intens cardio til styrketræning og vil udfordre dig og forbedre din kondition, styrke, smidighed og balance. Thai Boksning er for alle, uanset niveau, og kommer til at kombinerer slag, spark, knæ- og albuestød, hvilket sikrer en fuldkommen kropstræning.

Outdoor functional training: Vores Outdoor Functional Training har fokus på høj intensitet og varierer fra gang til gang. Træningen starter kl. 07.00 fra butikken på Ny Østergade 10. Træningerne foregår altid udendørs uanset vejret.

Nordic strong: Nordic Strong er kl. 18.40 hver tirsdag i STAY i Nordhavn med træner Benjamin Seker. Det er en træning med high intensity, low impact, med plads til både nybegyndere og mere erfarne.

Boxing: Kom med til vores boksetræning hver tirsdag kl. 07.30 ved Sporting Health Club i Ørstedsparken og få både højt humør og puls igennem hele træningen.

Crossfit: Til vores crossfithold kommer du til at arbejde funktionel træning, hvor der fokuseres på styrke og udholdenhed - vi træner hver søndag. Det er en intensiv form for træning, hvor pulsen kommer op, og alle øvelser kan skaleres, så alle kan være med.

Hot yoga: Tilmeld dig vores hot yoga undervisning og vær med til at udforske verdenen indenfor smidighed, balance og mobilitet under kyndig vejledning af vores underviser.

Tilmeld dig nu

Med begrænsede pladser til rådighed på alle holdtræninger, anbefaler vi stærkt, at du tilmelder dig for at sikre dig din plads. Uanset om du er en erfaren atlet eller nybegynder, er vores træninger designet til at inspirere dig og hjælpe dig med at opnå dine fitnessmål.

Tag det første skridt mod en sundere livsstil og tilmeld dig vores Training Club nu.

Vi glæder os til at se dig på træningsmåtten!