Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

Fri fragt fra 399 kr. l Gratis retur l Levering: 1-2 dage

bæredygtighed

“Vi støtter bevægelsen mod en bæredygtig tøjbranche. Derfor er økologi, genbrug og høj kvalitet en selvfølge hos os”

Et opgør med køb-og-smid-væk-kulturen

For os er bæredygtig produktion en selvfølge. Det bæredygtige islæt skal skinne igennem i både design, udvikling- og produktionsprocessen. Derfor arbejder vi også hele tiden på at optimere vores produkters livscyklus. Vores mål er at skabe tekstiler, der holder, og tøj, der består. Når alt kommer til alt, er det nemlig brugen af tøjet, der gør det bæredygtigt.

“Når alt kommer til alt, er det nemlig brugen af tøjet, der gør det bæredygtigt”

Bomuld er ikke bare bomuld

Bomuld er overalt. Du har bomuld på kroppen hver dag. Du arbejder i bomuld, du træner i bomuld, og du sover i bomuld. De færreste tænker dog over, hvor bomulden kommer fra, og hvordan den produceres. Ifølge Danmarks Naturfredningsforening er konventionel bomuld fyldt med sprøjtegift og indeholder giftige farvestoffer, som kan optages af huden. I produktionen af økologisk bomuld er sprøjtegift derimod forbudt, og bomuldsdyrkningen udleder op til 94% mindre drivhusgas. Hos bareen findes der kun én form for bomuld – og den er 100% økologisk.

Socialt ansvarlige arbejdsforhold

Bæredygtig produktion er mange ting - og for os er en enorm vigtig del af det også, at de mennesker, der producerer vores T-shirts, arbejder under ordentlige forhold. Alle vores produkter bliver fremstillet lidt uden for Dhaka i Bangladesh, hvor arbejdsvilkårene lever op til internationale standarder.

Det betyder, at de ansatte, der producerer vores T-shirts, har arbejdsdag på 8 timer, og bliver tilbudt medarbejderfordele som for eksempel transport, forsikring, sundhedstjek, mad, børnepasning og barsel.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: